Χυλός οσπρίων - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Οι αλευροποιημένοι βιολογικοί καρποί (ροβίτσα, ρεβύθι, φαγόπυρο, μαύρη βασιλική κινόα, λαθούρι, καστανό ρύζι) σε συνδυασμό με δυο από τα κορυφαία φαρμακευτικά βιολογικά μανιτάρια (Σιτάκε και Μαϊτάκε) το πικρό πεπόνι, αλλά και με τα πλούσια σε αντιοξειδωτική και εν γένει θεραπευτική δράση συστατικά όπως ο βιολογικός κουρκουμάς η πιπερόριζα, το καγιέν, το μαύρο πιπέρι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, και η ελληνική ρίγανη, δημιουργούν ένα ξεχωριστό τρόφιμο που μπορεί να αναδειχθεί σε πολύτιμο σύμμαχο υγείας για όλους. 

Προτεινόμενη χρήση: Σε 1 λίτρο νερό προσθέτουμε 100 γρμ. μείγματος, το επιθυμητό ελαιόλαδο (1-2 κ.σ) και αλατιού, και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας συχνά με αυγοδάρτη μέχρι την ιδανική ομογενοποίηση του μείγματος.

Ιδανικό τρόφιμο για όσους αποφεύγουν την γλουτένη, για αθλητές, για διαβητικούς, νεφροπαθείς, και για όσους επιθυμούν πλούσια θρέψη και γεύση, αλλά χαμηλές θερμίδες.

Το παραπάνω τρόφιμο είναι ενδεικτικό, καθώς υπάρχει πλήθος συνδυασμών που μπορούν να παρασκευασθούν κατά προσωπική περίπτωση αναγκών είτε προτιμήσεων σε συνεργασία με δικό μας συνεργάτη, είτε δικό σας επιστήμονα υγείας.

Κωδ.: ΥΤΦ0004

Τιμή: 9.80€/ΤΕΜ (250 gr)