ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ GREAT I - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Το μείγμα GREAT I απευθύνεται ιδιαίτερα σε άτομα με έντονη προπονητική δραστηριότητα στο χώρο των δυναμικών αθλημάτων.

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Συστατικά σύνθεσης:

Πρωτεΐνη ρυζιού

Πρωτεΐνη σίτου

Μείγμα δυναμοτροφών (tribulus terrestris, maca, suma, guarana*)

Μείγμα καρπών (αποφλοιωμένη κάνναβη, κυνόροδο, σίλυβος)

Μείγμα καρπών - βοτάνων (lucuma, αγριαγκινάρα)

XΡΗΣΗ:

Μισό κουταλάκι γλυκού (3 - 5 γρμ.) 2 φορές την ημέρα (κατά προτίμηση με το πρωϊνό γεύμα και πριν από αθλητική δραστηριότητα, ή ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην υπερβαίνετε τη δοσολογία. Να μην καταναλώνεται από νεαρά άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών. Να μην καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Να μην καταναλώνεται στην περίοδο θηλασμού. Η κατανάλωση guarana αντενδείκνυται σε άτομα με υπερθυρεοειδισμό, με νευρολογικά, καρδιολογικά, ή και νεφρολογικά προβλήματα, καθώς και σε άτομα με ευαισθησία στην καφεΐνη.

* Για κάθε νέο τρόφιμο που εισάγεται στο διαιτολόγιό σας, είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΑΔ0001

Τιμή: 12.00€/40 gr