Μείγμα για Ουροποιητικό Σύστημα - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά ευεργετικά στην προστασία της καλής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Ενδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

μέλι επιλογής - cranberries - αρκτοστάφυλλος - γάλλιο - τσουκνίδα

(κ.α)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ*:

6 – 9 γρμ. (1/2 κ.σ) ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα της ημέρας, καταναλώνοντας παράλληλα μισό λίτρο νερό. Είναι χρήσιμο 2 έως 3 φορές την εβδομάδα να προσθέτουμε σ'αυτή την ποσότητα νερού, φρεσκοστυμμένο χυμό από μισό λεμόνι με 1/3 κ.γ βρώσιμη ποιοτική διττανθρακική σόδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Να μην καταναλώνεται από άτομα με αλλεργία στην γύρη λουλουδιών.

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα ύπαρξης αλλεργιογόνων συστατικών, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0009

Τιμή: 13.80€/100 gr