Αντιοξειδωτική Δράση - Μακροζωία - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά αποτελεσματικά στην επιδίωξη αύξησης των αντιοξειδωτικής δράσης του ανθρώπινου οργανισμού μέσω της διατροφής. Η αντιοξειδωτική δράση των τροφών, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στον οργανισμό και που σχεδόν πάντα δημιουργούν βλαβερές συνέπειες στις λειτουργίες του, χαρίζει υγεία και δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις μακροζωίας. Επιστημονικές μελέτες θεωρούν ως συμπέρασμα, εφικτή την υπεραιωνόβια ηλικία για όποιον καταφέρνει να εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις τοξικές ελεύθερες ρίζες. Άλλωστε δεν είναι ασυμβίβαστη η εξελικτική έρευνα της γηριατρικής επιστήμης με την άσβεστη επιθυμία του ανθρώπου να υπερνικήσει τα όρια του χρόνου. Από τη διαχρονικότητα μάλιστα αυτής της επιθυμίας, γεννήθηκαν λαϊκοί μύθοι σε κάθε πολιτισμό, αναφορικά με τις υπερφυσικές ιδιότητες ορισμένων τροφίμων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μυθικός κινέζος υπέργηρος άνδρας, ο οποίος καταναλώνοντας τη ρίζα ενός φυτού που συνάντησε τυχαία στο δάσος, επανάκτησε τη νεότητά του για δεκάδες χρόνια, με πρώτη διαπίστωση, την διαδοχική αλλαγή του χρώματος των μαλλιών του, από ολόλευκα σε κατάμαυρα! Από αυτό το γνώρισμά του μάλιστα, φέρεται να διαδόθηκε και η φήμη του φυτού με το όνομα He Shou Wu (σε ελεύθερη δηλαδή μετάφραση από την κινεζική γλώσσα, «ο Wu έχει μαύρα μαλλιά»).

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Eνδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

μέλι – μελάσσα - ριγανέλαιο – κρόκος Κοζάνης - acai berries - camu camu - He Shou Wu - ωμά φασόλια κακάο

(κ.α)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ*:

3 – 5 γρμ. (1/2 κ.γ) 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα ύπαρξης αλλεργιογόνων συστατικών για εσάς, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0002

Τιμή: 15.50€/50 gr