Αντιφλεγμονώδης Δράση - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά ευεργετικά στην αντιμετώπιση φλεγμονών. Η γέννηση φλεγμονών κι ανεξάρτητα από το αν αυτές εκδηλώνονται με συμπτώματα, είτε χωρίς συμπτώματα, προκαλείται καθημερινά από πλήθος παραγόντων. Διαφοροποιούνται σχετικά σε πλήθος και ένταση ανάλογα με τα γενετικά χαρακτηριστικά μας, αλλά και με τις συνθήκες και τις συνήθειες στη ζωή μας. Χαρακτηριστικοί και ουσιαστικότεροι παράγοντες είναι οι συνθήκες περιβάλλοντος (ρύπανση, λοιποί τοξικοί παράγοντες), και οι καθημερινές συνήθειες (διατροφή, κάπνισμα, καθιστική ζωή σε συνδυασμό με την απουσία άσκησης).

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Ενδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

κουρκουμάς – πιπερόριζα – μηδική - σίλυβος – ουνκάρια τομεντόζα - reishi (κ.α)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ*:

6 – 9 γρμ. (1/2 κ.σ) σε 100 ml ποιοτικό νερό ή χυμό λαχανικών, 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα ύπαρξης αλλεργιογόνων συστατικών για εσάς, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799 - 6989629214) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0003

Τιμή: 20.90€/100 gr