Μνήμη - Νοητική Λειτουργία - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά ευεργετικά στην επιβοήθηση της μνήμης και γενικότερα της νοητικής λειτουργίας, σε χρονικές περιόδους που καταβάλλεται ιδιαίτερη πνευματική προσπάθεια, είτε σε περιπτώσεις διαπιστωμένης έκπτωσης, ως συνέπεια της προχωρημένης ηλικίας, ή άλλων παραγόντων όπως οι κλασσικές περιπτώσεις μακροχρόνιου άγχους κλπ. 

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Ενδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

μέλι – μελάσσα  - κανέλα Κεϋλάνης - λινέλαιο - επιλεγμένο τσάι σιδερίτης - δενδρολίβανο – φυσικό gingko biloba – κανέλα  – gotu cola 

(κ.α)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ*:

7 – 9 γρμ. (1/2 κ.σ) 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα αλλεργιογόνων συστατικών για εσάς, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799 - 6989629214) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0010

Τιμή: 14.00€/50 gr