Ηπατική Λειτουργία - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά ευεργετικά στην ηπατική λειτουργία. Το ζωτικό αυτό σύστημα, με την υποχρέωση διατήρησης της συνολικότερα εύρυθμης οργανικής λειτουργίας, πολύ συχνά γίνεται δέκτης επίθεσης, από το σημερινό τρόπο ζωής. Η αποτελεσματική του προφύλαξη αποτελεί ένα από τα πρακτικότερα κλειδιά που κρατά ανοιχτή την πόρτα της μακροχρόνιας υγείας.

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Ενδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

αναποφλοίωτος σπόρος κάνναβης - μαύρο κύμινο – λιναρόσπορος -  σκόρδο 

-σίλυβος (κ.α)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ*:

7 – 9 γρμ. (1/2 κ.σ) 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα. Κατά την διατήρηση στη συσκευασία, λόγω του φυσιολογικού διαχωρισμού των ελαϊκού από το στερεό κλάσμα του συνολικού μείγματος, χρειάζεται να πραγματοποιείται κάθε φορά ανάδευση μέχρι την οπτικά ικανοποιητική ομογενοποίηση των συστατικών του.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα ύπαρξης αλλεργιογόνων συστατικών για εσάς, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0007

Τιμή: 14.60€/60 gr