Μείγμα για Ανοσοποιητικό Σύστημα - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά ευεργετικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι σημερινοί ρυθμοί και τρόποι ζωής, οι παράγωγες αυτών στρεσογόνες καταστάσεις, αλλά και πλήθος άλλων επιβαρυντικών παραγόντων στην καθημερινότητά μας όπως τοξικότητα ρύπων και καταχρήσεις, φαίνεται να επιβαρύνουν δραματικά την άμυνα του οργανισμού όλο και περισσοτέρων ανθρώπων.

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Ενδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

σίλυβος – αστράγαλος* - κουρκουμάς – πιπερόριζα – γλυκόριζα - πράσινο τσάι 

(κ.α)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ: Ανάμεσα στα 3 κύρια γεύματα, 3-5 γρμ. (1/2 κ.γ) σε 100 ml ποιοτικό νερό, ή χυμό λαχανικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

*Ο αστράγαλος μπορεί να αλληλεπιδράσει αρνητικά με φάρμακα αγωγής ανοσοποιητικού, ενώ επιδρά στα επίπεδα γλυκόζης και αρτηριακής πίεσης.

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα ύπαρξης αλλεργιογόνων συστατικών για εσάς, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799 - 6989629214) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0001

Τιμή: 15.50€/40 gr