Αποτοξινωτική Δράση - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

Επεξεργασμένη σύνθεση υπερτροφών με συστατικά αναγνωρισμένης αποτοξινωτικής δράσης στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συγκεντρώνονται βλαβερές τοξίνες (ορισμένες εξ' αυτών και με αθροιστική δράση) στους διαφορετικούς ιστούς του οργανισμού μας, σχετίζονται τόσο με το σύγχρονο τρόπο ζωής (έκθεση σε περιβαλλοντική ρύπανση, ακτινοβολίες, λοιπές πηγές μόλυνσης) όσο και σε ανθυγιεινές συνήθειες (πρόχειρο φαγητό, κάπνισμα, αλκοόλ και πλήθος άλλων). Χαρακτηριστικές και πάντα επίκαιρες οι επιστημονικές έρευνες που ανακαλύπτουν και αναδεικνύουν καθημερινά την επικινδυνότητα τοξικών απειλών σε κάθε διάσταση της καθημερινής δραστηριότητας, έχουν δημιουργήσει πλέον εξοικείωση με την ορολογία των καταστροφικών χημικών ουσιών (διοξίνες, αρωματικοί υδρογονάνθρακες, βαρέα μέταλλα, κι αμέτρητος ο κατάλογος παρόμοιων). Η πρόσληψη λοιπόν σήμερα, ποιοτικών αλλά και εξειδικευμένων τροφίμων, γίνεται μάλλον περισσότερο, από θεωρητική πολυτέλεια, πρακτική ανάγκη.

Η προτεινόμενη σύνθεση αποτελεί «βασική πρόταση» και μπορεί να προσαρμοστεί σε ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες, σύμφωνα με την υπόδειξη ειδικού επιστήμονα υγείας, (δυνατότητα παρασκευής προϊόντος με ιδιότητες tailor-made, εφόσον κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου).

Ενδεικτικά συστατικά σύνθεσης:

μηδική - άγρια αγκινάρα - σιταρόχορτο - ψύλλιο- cacao nibs - schisandra berries - aronia berries - chlorella - kelp - ενεργοποιημένος ζεόλιθος - διατροφική πρόπολη

(κ.α)      

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ*:

12 -15 γρμ. (1 κ.σ) πριν από το πρώτο γεύμα της ημέρας και για χρονικό διάστημα λήψης από 5 - 7 ημέρες

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πριν από την κατανάλωση κάθε νέου τρόφιμου ή συνδυασμό τροφίμων, ελέγχετε την πιθανότητα ύπαρξης αλλεργιογόνων συστατικών, και να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας ιατρό σε σχέση με την καταλληλότητα του τρόφιμου για την προσωπική σας ωφέλεια κατά περίπτωση.

*Δηλώνεται ρητά ότι η σύνθεση του μείγματος αυτού – όπως και οι λοιπές συνθέσεις στην κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ – δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σκεύασμα με θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες ή αντίστοιχες με αυτές των εγκεκριμένων ειδικού σκοπού φαρμακευτικών σκευασμάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται επίσης ότι στα πλαίσια της εύλογης επιστημονικής διερεύνησης, η κατανάλωση τροφίμων στα οποία ακόμα και έγκυρες επιστημονικές μελέτες αποδίδουν συγκεκριμένες ιδιότητες, δεν μπορεί να αποτελέσει θεραπευτικό πρωτόκολλο, παρά μόνο απλή πρόταση εμπλουτισμού της προσωπικής διατροφικής παλέτας, υπό την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης ενός ειδικού επιστήμονα όπως ο προσωπικός ιατρός, και ο κλινικός διατροφολόγος.

*Από το Εργαστήρι μας στο Βύρωνα (Βυζαντίου 42, έναντι σχολείων Εργάνης), μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε προϊόν μας, μετά την ψηφιακή (mastro_apf@yahoo.com) ή τηλεφωνική (2112213799) παραγγελία σας.

Κωδ.: ΥΜΥ0004

Τιμή: 14.40€/50 gr